Despre Noi

Zona de turnee

Rounders Poker Lounge vă aşteaptă cu 12 mese în zona de turnee, capacitatea totală fiind de 120 persoane pentru turneele organizate în incinta clubului.

Mesele sunt numerotate de la 1 la 12 şi sunt amplasate într-un open-space care dă senzaţia de spaţiu extins şi restrâns în acelaşi timp, creând la fiecare turneu impresia de competiţie de poker în adevăratul sens al cuvântului.

Scaunele extrem de confortabile măresc plăcerea de a juca poker ore în şir şi gheridoanele din jurul meselor vă permit să savuraţi specialităţile barului Rounders.

Tot în zona de turnee avem amplasate televizoare pentru a fi la curent cu informaţiile legate de turneu, precum şi televizoare care vă permit să vizionaţi sporturile preferate.

Zona de jocuri cash

Jocuri de cash au loc în fiecare seară la Rounders Poker Lounge. De la cele mai mici mize şi până la mese high-stakes, avem de toate pentru toţi.

Amplasate într-o zonă distinctă a sălii, mesele de cash conferă jucătorilor o intimitate aparte, fiind separate de zona de turneu a clubului.

Zona de cash beneficiază de televizoare de mari dimensiuni perfect amplasate pentru a permite jucătorilor să urmărească sport, poker sau alte programe preferate în timpul sesiunilor de joc.

Apropierea de zona de calculatoare şi de zona de măsuţe permite jucătorilor să nu rateze nimic dacă jocă online în acelaşi timp.

Zona VIP

În camera VIP(VIP Room) se organizează jocuri de cash la cele mai mari mize. Jocurile de 5/10 lei sunt la ordinea zilei, iar mize precum 10/20 lei sau 5/10 euro se joacă tot în acest cadru select.

Masa din camera VIP dispune de 9 locuri, fiecare cu fotolii comode ce asigură jucătorilor confortul necesar petrecerii timpului în cele mai bune condiţii.

În perioadele de relaxare dintre sesiuni, jucătorii se pot destinde la o cafea sau bautură pe canapelele şi fotoliile Chesterfield din VIP. Consumatia bauturilor non-alcoolice si o parte a celor alcoolice este gratuita.

Barul şi zona Lounge

Barul şi zona de lounge sunt două elemente foarte importante ale clubului Rounders ce întregesc experienţa plăcută a unei seri de poker. Fie că vrei să faci o pauză între mâini sau vrei să savurezi o băutură în pauza turneului, fotoliile din lounge îti vor asigura confortul necesar.

Pe perioada verii, terasa localului îţi va oferi o privelişte superbă asupra centrului oraşului.

Zona Online

Știind că o mulțime dintre clienții noștri sunt jucători online de poker, am amenajat o zonă specială pentru ei.

Zona de online se situează în apropierea zonei de cash a clubului și este compusă din două elemente: o zonă în care punem la dispoziția clienților calculatoare cu acces nelimitat și gratuit unde se pot juca online sau naviga pe internet și o zonă compusă din banchete și măsuțe unde clienții pot veni cu laptopul personal pentru a-și juca sesiunile online.

Fiind situată în apropierea zonei de cash, zona online permite clienților să joace simultan atât live cât și online.

Echipa Noastra

Sergiu

Sef de sala

Zsolt

Sef de sala

Andreea

Crupier

John

Crupier

Bianca

Crupier

Marius A.

Crupier

Suzzy

Crupier

Alin

Crupier

Mihaela

Crupier

Marius D.

Crupier

Andrei

Crupier

Brigite

Crupier

Casian

Crupier

0

Maini jucate

0

Tournamente proprii

0

All In-uri

0

Jucatori