Altex amd radeon r7 unbuntu

★★★★☆

Am ales doar pentru dvs. cea mai eficienta lista cu cele mai bune produse de altex amd radeon r7 unbuntu pe care le puteti gasi pe internet. Cand vine vorba de excelenta, luam toate definitiile excelentei.

Calitate la un pret ieftin

👉 Vezi mai multe 👈

Este rentabil să folosiți altex amd radeon r7 unbuntu?

Există o mulțime de lucruri de luat în considerare atunci când vine vorba de a alege între plăcile de control AMD Radeon R7, precum și R9. În primul rând, în timp ce ambele carduri de credit dispun de 8 GB de memorie GDDR5, există câteva distincții cheie care pot avea un efect asupra cât de bine vor funcționa. Cardurile de control avansate pentru micro-dispozitive Radeon R7 vă vor permite să utilizați doar până la 4 GB de memorie RAM GDDR5, în timp ce cardurile de control R9 oferă până la OPT GIGABYTES asociate memoriei GDDR5. În plus, plăcile de încărcare AMD Radeon R7 se găsesc doar în soclul LGA 1151, în timp ce cardurile R9 pot fi achiziționate în soclul LGA 2066. În cele din urmă, mai sunt câțiva alți factori importanți de luat în considerare, cum ar fi prețul de vânzare cu amănuntul al celor două plăci și cantitatea de bazine de incalzire continuta.

Cum se utilizează altex amd radeon r7 unbuntu?

Dacă doriți să utilizați placa grafică AMD Radeon R7 pe Ubuntu, în prezent există câteva lucruri pe care trebuie să le știți. În primul rând, o persoană trebuie să poată monta în mod normal controlerul. În al doilea rând, doriți să creați un utilizator pentru acel card și să configurați acordul. În cele din urmă, trebuie să activați cardul în Ubuntu.

Primul pas este instalarea forței motrice. Pentru a face acest lucru, deschideți un terminal și tastați sudo apt-get install amd-radeon. Odată ce driverul a fost instalat, puteți crea un nou utilizator final privind cardul și acordul de facturare. Pentru a face acest lucru specific, tastați sudo useradd -g amd-radeon. Odată ce persoana a fost nou creată, s-au fixat permisiunile pentru carduri pentru a putea face sudo.

Următorul pas este să activați pe Ubuntu. Pentru a face acest lucru, tastați sudo apt-get update && sudo apt-get install amd-radeon. Odată ce actualizarea specială a fost configurată, tastați sudo amd-radeon permit. Odată activat, puteți începe să utilizați cardul prin simpla introducere a amd-radeon.

Au nevoie altex amd radeon r7 unbuntu de mentenanță?

Este posibil ca utilizatorii altex amd radeon r7 unbuntu să aibă nevoie de o formă de întreținere și există unele preocupări comune care pot apărea. Iată câteva metode simple de a menține computerul să funcționeze fără probleme:

Asigurați-vă că vă păstrați felicitarea grafică și șoferii la zi.

Priviți performanța generală și stabilitatea sistemului dumneavoastra.

Folosiți un fel de scaner de malware și chiar o aplicație antivirus, astfel încât să vă puteți proteja de malware.

Schimbați-vă detaliile contului, pe lângă utilizarea autentificării cu doi factori, dacă le aveți pe toate.

Dezactivează postările computerizate pe lângă secțiunile de stabilitate.

Urmați instrucțiunile producătorului pentru BIOS și configurarea driverului.

Utilizați un fel de răcire care poate face față căldurii produse pur și simplu de placa dumneavoastra grafică.

Continuați să urmăriți cu atenție performanța computerului dumneavoastra și să utilizați o nouă aplicație de referință de încredere pentru a vă evalua rezultatele actuale.

Care este durata medie de viață a altex amd radeon r7 unbuntu?

Speranța de viață tipică a unei plăci grafice Radeon R7 este cu siguranță de câțiva ani. Cu toate acestea, este cu siguranță posibil să întâmpinați complicații cu aceste tipuri de carduri după o perioadă scurtă de timp, așa că este important să aveți grijă de ele. De asemenea, poate fi important să aveți o înțelegere foarte bună a modului de întreținere a unui nou card Radeon R7, deoarece pot apărea probleme dacă felicitarea este păstrată în mod normal în stare bună.

Altex amd radeon r7 unbuntu este de fapt un driver de card nou bazat pe Ubuntu, bazat pe Debian, pentru orice placă vizuală Radeon RX480. Folosește driverul amdgpu, dar are propriile caracteristici suplimentare împreună cu suport.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult