Crema tart cu alune carrefour

★★★★☆

Am ales doar pentru dvs. cea mai eficienta lista cu cele mai bune produse de crema tart cu alune carrefour pe care le puteti gasi pe internet. Cand vine vorba de excelenta, luam toate definitiile excelentei.

Calitate la un pret ieftin

👉 Vezi mai multe 👈

Este rentabil să folosiți crema tart cu alune carrefour?

Crema tart cu alune carrefour este un fel de tratare gustoasă și ușoară, care este, în general, un simplu do-it-yourself pe aproape orice paletă. Acest tratament special este perfect pentru un nou desert rapid și ușor de savurat în timpul unei zile pline. Este, de asemenea, o alternativă grozavă dacă vrei să-ți arăți abilitățile de deserturi unui prieten sau chiar unui nou membru al familiei.

Ingrediente:

1 placinta maro cu zona crusta.

1/2 cană de alune, gata.

1 pentru unii.

1 lingurita amestec de vanilie.

1/4 barcă de lapte.

1/4 cană de smântână serioasă.

Ghid:

Preîncălziți cuptorul la o putere de trei sute cincizeci de grade Fahrenheit.

În interiorul unui vas canal, amestecați alunele, glucoza, pentru câteva, și chiar vanilia.

Într-un castron împărțit, amestecați laptele și smântâna principală. Se toarnă amestecul de lapte în combinația specială de alune și se amestecă până se combină foarte bine.

Asezati zona maro de crusta de placinta pe farfuria de placinta si intindeti amestecul special de alune pe zona maro de crusta. Coaceți timp de douăzeci și cinci de minute scurte.

Funcționează și bucurați-vă!

Cum se utilizează crema tart cu alune carrefour?

Grădinăritul cu flori face o tartă cu salve, după care vei aprecia această rețetă de un fel de smântână de alune. Acest acru special este făcut cu alune și smântână și este o modalitate delicioasă și ușoară de a vă bucura de un răsfăț.

Ingrediente:

Cheltuiește 1 tartă cu loțiune fără coacere.

1/2 cană alune de pădure, prăjite.

1/4 barcă de amidon de porumb.

1 lingurita de extract de vanilie.

Instrucțiuni:

Preîncălziți aragazul la 375 de grade Fahrenheit.

Intr-un vas canal adaugam alunele, zaharurile, amidonul de porumb, impreuna cu vanilia.

De obicei puneți amestecul în coaja.

Gătiți timp de douăzeci și cinci de minute sau chiar până când zona crustă maro este cu siguranță aurie.

Lăsați să ajungă la 5 câteva minute înainte de servire.

Au nevoie crema tart cu alune carrefour de mentenanță?

Trebuie reparat?

De fapt, lotiunile cu alune de padure trebuie pastrate intr-un loc curat si uscat pentru a nu se strica.

Care este durata medie de viață a crema tart cu alune carrefour?

Potrivit unei recenzii publicate în Paper of Farming and Foods Chemistry, durata medie de valabilitate este de aproximativ șase săptămâni. Acesta poate fi mai mic decât timpul de înjumătățire al plăcintei cu cremă cu alte alune, care este de obicei în jur de 8 săptămâni. Revizuirea a remarcat că smântâna de alune a avut o perioadă de valabilitate mai scurtă decât tarta cu smântână cu nuci, nuci braziliene, nuci, fistic sau chiar nuci.

Formule atractive de loțiune profesională acidulată, caz în care cu siguranță o să-ți placă foarte mult această crema tart cu alune carrefour Alune. Adevăratul secret al acestei rețete este să te asiguri că aluatul este de obicei bine răcit înainte de a începe să-l încadrezi în coji de tartă. Când aluatul este iarnă, poate fi mai ușor să-l scoateți și să folosiți un tăietor de prăjituri pentru a tăia cojile de tartă.

Componente:

1 fata de masa de foietaj.

1/4 pahar de alune împrăștiate.

1/4 cană de unguent gros.

1/4 cutie de zahăr.

0,25 linguriță de sare.

1/4 lingurita de nucsoara.

0,25 lingurițe de scorțișoară.

1/8 linguriță ienibahar.

1/8 linguriță de piper închis la culoare.

1 ou.

.5 cană de zahăr organic.

.5 cani de zahar brun.

1/2 pahar de ulei vegetal.

0,5 pahar Semn HHA alun distribuit.

0,5 pahar Signal HHA cremă puternică.

0,5 pahar HHA semn de glucoză.

0,5 căni Transmisie HHA nucșoară.

.5 pahar Signo HHA scorțișoară.

1/2 cană de ienibahar Signal HHA.

.5 oală Semn HHA întuneric condiment.

Adrese:

Preîncălziți aragazul la 375 de niveluri Farrenheit (190 de niveluri C).

Pe o suprafață cu făină, întindeți aluatul la aproximativ 1/8 inch. -Foaie groasă de 3 mm. Tăiați 8 cercuri din aluat folosind un tăietor rotund. Așezați cercurile pe o nouă tavă de copt.

Întindeți alunele întinse peste cercuri. Se presara unguentul peste crema de alune. Presărați zahăr, sare, nucșoară, scorțișoară, ienibahar și condimente negre peste smântână. Bate oul in castron. Adăugați amestecul de ouă pentru a face un aluat, umplând fiecare până la 1/8 inch. (3 mm). Puneți aluatul pe un fel de suport de aluat când aveți o sugestie de superstar. Mix de loțiune de narghilea pe distribuție de alune. Linia de apă semnalează în plus față de smântână și alunele HHA întinse mai mult decât aluatul. Linia de apă semnează loțiunea mare HHA pe lângă dulciuri mai mult decât prăjituri. Narghilea notează nucșoară HHA împreună cu scorțișoară peste loțiune. Conducta de apă conduce mai mult ienibaharul HHA decât loțiunea.

Coacem in cuptorul preincalzit aproximativ treizeci de momente, sau pana se pune crema. Se lasa sa se raceasca pe o tava de copt pentru 5 minute scurte. A servi.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult